bgzh-CNendekkrutrukuz

1 ноември - Ден на народните будители

2 1 1 1 1 1 Рейтинг 2.00 (2 гласа)

В урок по родолюбие учениците от първи и втори клас отбелязаха Деня на народните будители.{socialbuttons} Разделени в четири отбора, носещи имена на български изявени личности, децата редиха пъзели, съставяха думи и изречения, рецитираха стихове.

Всички задачи бяха посветени на празника. Разбира се, тържеството не мина и без патриотични песни, изпълнени от първокласниците и второкласниците. В края децата отговориха на въпроса кои са съвременните будители. Всички заедно заявиха, че това са учителите!

1 ноември - Ден на народните будители - 2.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога