bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученически игри - срещи по баскетбол

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

През изминалия уикенд се проведоха първите срещи по баскетбол от Ученическите игри за учебната 2013/2014 година. {socialbuttons} В тях взеха участие двата отбора на нашата уникална институция – Училище „Малкият принц“ и IT Гимназия „Екзюпери“. В съботния ден гимназистите показаха характер на терена, достойна и мъжка игра, но загубиха от отбори с големи традиции в баскетболната игра. Отборът на нашето училище игра срещу ОУ „Г. С. Раковски“ един оспорван двубой, но късметът не бе на наша страна и загубихме мача. „Важна е не победата, а участието!“ – Пиер дьо Кубертен, създател на Олимпийското движение. На 16 ноември (събота) училище „Малкият принц“ играе срещу ОУ „З. Стоянов“, 17 ноември (неделя) срещу ОУ „Черноризец Храбър“ в спортната зала на ОУ „Цар Симеон І“. Гимназията се изправя на 23 ноемви срещу отбора на ПГГСД "Н. Хайтов" в спортна зала „Локомотив“. Нека подкрепим всички нашите момчета в предстоящите срещи!

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога