bgzh-CNendekkrutrukuz

Природата в нас

25Ное2013

Природата в нас

 3910  

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

По случай деня на християнското семейство, учениците от 6 клас зарадваха родителите си с еко ревю под надслов „Природата в нас”. {socialbuttons} Младите дизайнери представиха на френски език костюмите си, изработени от отпадъчни и природни материали – хартия, найлонови торби, парчета плат, листа и плодове и впечатлиха публиката както с оригиналните си идеи, така и с отговорното си отношение към опазването на природата.

Последваха няколко думи за същността на празника и ценностите, споделяни в семейството, след което всички имаха възможност да изпишат в няколко изречения това, което все не намират време да кажат на близките си в забързаното ежедневие.

В очите блеснаха сълзи от вълнение и умиление когато дойде времето децата и родителите да си разменят посланията. Накрая всички се насладиха на щедрата почерпка с домашно приготвени вкусотии, подготвена от родителите по случай празника.


  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога