bgzh-CNendekkrutrukuz

Коледен мюзикъл

18Дек2013

Коледен мюзикъл

 7368  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

Коледна приказка в танци, музика и цветове разказаха децата от начален курс на училище “Малкият принц”. {socialbuttons} Красивата история за Пепеляшка оживя на сцената в зала “Вапцаров” за пореден път, поднесена с много ентусиазъм и артистичност, майсторски вокални и танцови изпълнения, и емоционални актьорски превъплъщения.

Под звуците на класическа и филмова музика сцената завладяха малките мишлета и пиленца от 1а и 1б клас, царските глашатаи и придворни дами от 2а и 2б клас, помощниците на феята от 3а клас, градските девойки от 3б клас и принцесите от 4 клас.

В ролята на Пепеляшка “преди” и “след” вълшебството се превъплътиха Вики Русева и Елена Минчева, добрата фея изпълни Маги Кастро, в образите на краля, кралицата, съветника и принца видяхме Димитър Лазаров, Елена Стефанова, Александър Илиев и Георги Петров. В завистливи и надменни сестри с много хумор се преобразиха Елина Боянова, Виктория Ковачева и Силвия Панайотова, а злата мащеха емоционално и артистично изпълни Александра Спасова. Всички малки актьори и актриси бяха дълго аплодирани и с нетърпение посрещнаха Дядо Коледа, когото поздравиха с любимите си коледни песни.


Коледен мюзикъл - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога