bgzh-CNendekkrutrukuz

Деца помагат на деца

20Дек2013
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

В навечерието на най-светлия празник - Коледа, се проведе благотворителна акция в помощ на децата от дом "Гаврош", Варна. {socialbuttons} Събитието бе изцяло организирано и проведено от представителите на Ученическия парламент към училище "Малкият принц". Благодарение на общите усилия на децата от 1 до 7 клас бяха събрани повече от 150 детски книжки, настолни игри и много, много играчки. Освен това много ученици подготвиха вкусни сладкиши и коледни декорации, които се продаваха на благотворителните базари по време на коледните концерти в училище на 18 и 19 декември. Родители, учители и приятели на училището се включиха в събирането на средства и общата сума мина 2000 лева!

На 20 декември ученици от прогимназията напазариха подаръци и лакомства за децата в нужда, като бяха закупени 42 " телевизор, музикална уредба, спортни уреди, коледна украса, плодове и много сладкиши. Нашите ученици бяха очаквани с огромно нетърпение от малките възпитаници на дом "Гаврош", които заедно с нас пяха коледни песни, а ние разказахме за добрия старец Дядо Коледа, който оставил подаръци за тях под елхата в нашето училище. Изключително емоционалната среща бе придружена от много усмивки, прегръдки и споделена коледна топлота. Блясъкът в детските очи, малките ръце, които търсиха нашите - това бе най-големия подарък, който получихме в дните преди светия празник. С пожелания за нови срещи и общи бъдещи проекти завърши вълнуващото посещение в дом "Гаврош", както и с надеждата, че сме направили тази Коледа по-щастлива и по-топла за няколко деца от Варна.

Скъпи ученици, уважаеми родители, мили колеги и приятели!
Благодарим Ви сърдечно за Вашата помощ, съпричастност и топлота в благотворителната ни акция! Весела Коледа!


Деца помагат на деца - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога