Фирмата за производство на училищните униформи на ЧЕУ и ДГ "Малкият принц" е с нов адрес. Вижте тук

Предстоящи събития

 • 14 Юли 2020
  Cambridge Young Learners Exam - Starters, Movers, Flyers Цял ден

 • 09 Авг 2020
  Летен спортен лагер от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 01 Сеп 2020
  Откриване на учебната година в Частна детска градина "Малкият принц" от 08:00ч. до 18:00ч.

 • 14 Юли - 01 Сеп
 • 06 Сеп - 15 Сеп
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Деца помагат на деца

20Дек2013

Деца помагат на деца

 3509  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

В навечерието на най-светлия празник - Коледа, се проведе благотворителна акция в помощ на децата от дом "Гаврош", Варна.

Събитието бе изцяло организирано и проведено от представителите на Ученическия парламент към училище "Малкият принц". Благодарение на общите усилия на децата от 1 до 7 клас бяха събрани повече от 150 детски книжки, настолни игри и много, много играчки. Освен това много ученици подготвиха вкусни сладкиши и коледни декорации, които се продаваха на благотворителните базари по време на коледните концерти в училище на 18 и 19 декември. Родители, учители и приятели на училището се включиха в събирането на средства и общата сума мина 2000 лева!

На 20 декември ученици от прогимназията напазариха подаръци и лакомства за децата в нужда, като бяха закупени 42 " телевизор, музикална уредба, спортни уреди, коледна украса, плодове и много сладкиши. Нашите ученици бяха очаквани с огромно нетърпение от малките възпитаници на дом "Гаврош", които заедно с нас пяха коледни песни, а ние разказахме за добрия старец Дядо Коледа, който оставил подаръци за тях под елхата в нашето училище. Изключително емоционалната среща бе придружена от много усмивки, прегръдки и споделена коледна топлота. Блясъкът в детските очи, малките ръце, които търсиха нашите - това бе най-големия подарък, който получихме в дните преди светия празник. С пожелания за нови срещи и общи бъдещи проекти завърши вълнуващото посещение в дом "Гаврош", както и с надеждата, че сме направили тази Коледа по-щастлива и по-топла за няколко деца от Варна.

Скъпи ученици, уважаеми родители, мили колеги и приятели!
Благодарим Ви сърдечно за Вашата помощ, съпричастност и топлота в благотворителната ни акция! Весела Коледа!


Деца помагат на деца - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Подобни събития