bgzh-CNendekkrutrukuz

Проект "Четене на два гласа"

20Дек2013
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

Поредното издание на франкофонския проект "Четене на два гласа" стартира в началото на новата 2014 година. {socialbuttons} За четвърта година младите франкофони от 5 клас на училище "Малкият принц" се впускат в литературното предизвикателство на най-новите детски книжки на френски език. Тазгодишната тема е "Различни, но заедно".

В продължение на пет месеца проектът, организиран от Франкофонски център - Варна, Френския културен институт в България, Департамент Нор, Франция и с подкрепата на Община Варна, ще разкрие красотата на четенето и ще поведе децата във вълшебния свят на литературата и на френския език.

Първото предизвикателство бе книжката "Кураж, Танги", поднесена по чудесен начин от г-жа Морена Христова, дългогодишен преподавател по френски език. Всички очакваме с нетърпение и следващите срещи по проекта, за да четем заедно, да се забавляваме и най-вече да се докоснем до красотата на френския език!


Проект "Четене на два гласа" - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога