bgzh-CNenrutruk

Грипна ваканция

27Ян2014

Грипна ваканция

 4125  

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Днешният неучебен ден - 27-ми януари, от утре преминава в грипна ваканция за всички Варненски ученици{socialbuttons} , по решение на областния щаб за грипа и острите респираторни заболявания. Ваканцията продължава до 31 януари включително, но тъй като 3 и 4 февруари са предвидени за Зимна ваканция от МОН, децата ще се върнат в училище на 5 февруари.

Във връзка с обявената грипна епидемия, родителските срещи, предвидени за 28 януари, вторник се отменят за началото на втория учебен срок, като датата ще бъде уточнена допълнително.

За заминаващите за Бяло училище ученици, се предвижда родителска среща на 30 януари, четвъртък, от 16:00 часа, във връзка с представянето на медицински документ за здравословното състояние на детето и допълнителни инструкции от ръководителите на групата.

Домашни задания и допълнителни задачи за грипния период можете да намерите в секцията „Родителски контрол” – Домашни задания, както във виртуалните класни стаи.

Във връзка с приключване на I учебен срок, учениците от 5 до 12 клас могат да оставят бележниците си в Административния офис - ДКС, вход 4, офис 3.


Изпращайте ни още снимки в Google+ и Facebook.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога