bgzh-CNendekkrutrukuz

Празнична трапеза

26Фев2014

Празнична трапеза

 3393  

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Българското гостоприемство се е съхранило през вековете. Българинът почита и спазва своите традиции. Всеки гост, прекрачил неговия праг, е добре дошъл.Той се посреща с хляб и сол, заема най-важното място на трапезата.

{socialbuttons}

Учениците от пети а и пети б клас организираха празнична трапеза по повод 1 март. По стар български обичай с погача те посрещнаха своите гости-децата от трети а, трети б и четвърти клас.

На всяка ръка бе завързана ръчно изработена мартеничка от малките гости. Всички дружно се веселиха и наслаждаваха на вкусните гозби.


Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога