bgzh-CNendekkrutrukuz

Гости в “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

Във връзка с откриване на „Еразмус информационно-тестови център” днес, във висшето училище присъстваха много гости.

{socialbuttons}

Водени от Началника на ВВМУ - кап. I ранг професор, доктор на военните науки Боян Медникаров те посетиха и „Малкият принц”, и за кратко време успяха да надникнат при всички ученици през отворените врати на класните стаи.

Министърът на образованието проф. д-р Анелия Клисарова, Министърът на транспорта Данаил Папазов, Народният представител Борислав Гуцанов, Областният управител Иван Великов, Лилия Христова – директор на дирекция „Образование“ на Община Варна, и много други представителни лица имаха възможност да усетят атмосферата, стила на общуване и да придобият кратки впечатления от учебния процес в училище „Малкият принц”.

Проф. Клисарова разговаря с учениците от трети клас, които обясниха, че ученето е забавно и интересно, а четвъртокласниците й разказаха за последния си проект - Сугестопедична държава, закони, права и задължения в нея, разпределение на роли и задачи, и начина за вземане на решения, за да бъдат гражданите щастливи.

Аналитичното мислене, свободните и спонтанни реакции на децата впечатлиха присъстващите. В подготовка за празника на франкофоните, гостите разгледаха макетите от Париж на петокласниците, програмата за седмицата на франкофонията, както и дипломите и отличията на възпитаниците на училището и гимназията - спортни, музикални, арт, езикови и компютърни.


Гости в “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога