• Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Гости в “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

Във връзка с откриване на „Еразмус информационно-тестови център” днес, във висшето училище присъстваха много гости.

Водени от Началника на ВВМУ - кап. I ранг професор, доктор на военните науки Боян Медникаров те посетиха и „Малкият принц”, и за кратко време успяха да надникнат при всички ученици през отворените врати на класните стаи.

Министърът на образованието проф. д-р Анелия Клисарова, Министърът на транспорта Данаил Папазов, Народният представител Борислав Гуцанов, Областният управител Иван Великов, Лилия Христова – директор на дирекция „Образование“ на Община Варна, и много други представителни лица имаха възможност да усетят атмосферата, стила на общуване и да придобият кратки впечатления от учебния процес в училище „Малкият принц”.

Проф. Клисарова разговаря с учениците от трети клас, които обясниха, че ученето е забавно и интересно, а четвъртокласниците й разказаха за последния си проект - Сугестопедична държава, закони, права и задължения в нея, разпределение на роли и задачи, и начина за вземане на решения, за да бъдат гражданите щастливи.

Аналитичното мислене, свободните и спонтанни реакции на децата впечатлиха присъстващите. В подготовка за празника на франкофоните, гостите разгледаха макетите от Париж на петокласниците, програмата за седмицата на франкофонията, както и дипломите и отличията на възпитаниците на училището и гимназията - спортни, музикални, арт, езикови и компютърни.


Гости в “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Подобни събития

Предстоящи събития

 • 20 Ное 2019
  Беседа с Отец Дончо по случай Деня на християнското семейство от 16:00ч. до 16:30ч.

  Учениците от IV клас и техните семейства са добре дошли в Храм Свети Атанасий.

 • 21 Ное 2019
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 26 Ное 2019
  Спортен празник с детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:00ч.

  Спортен празник по случай Деня на християнското семейство

 • 20 Ное - 26 Ное
 • 21 Дек - 06 Фев