• Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Пролетен концерт "Европейски ценности и български традиции"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)

На Благовещение празничен концерт в Частно основно училище и ИТ гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери” даде „отговор” на въпроса какво ни свързва заедно: приятелството, верността, музиката, танците, хубавите емоции, пролетта!

Учениците от 6. клас представиха незабравими моменти от вечната книга „Малкият принц” на Антоан дьо Сент –Екзюпери на френски език и ни припомниха, че най-същественото е невидимо за очите.

Петокласниците заедно заявиха „Един за всички, всички за един” с откъси от „Тримата мускетари” отново на френски език.

„Жабокът принц” в оригинал на немски език разказаха учениците от 8 и 9 клас. А десетокласниците показаха британски хумор със скеча на английски език „Къщата на Шекспир”.

Слънчеви емоции предизвикаха танците в изпълнение на децата от 2.клас. Четвъртокласниците пресъздадоха феерия от красота и изящество с танца „Чардаш”, а първокласниците поздравиха всички с песен на английски език за щастието.

Пролетния празник съвпадна и с гостуването на преподаватели от пет европейски страни – Великобритания, Германия, Италия, Швеция и Унгария, работещи по международен проект под мотото „Какво ни свързва заедно”.

Водещите изненадаха гостите с поздрави на родните им езици. А в края на концерта учениците от третите класове поздравиха всички гости с китка от български фолклор.

С изпълнението на песента „Една българска роза” на вокална група „Малкият принц” чуждестранните гости излязоха на сцената, за да получат своите сертификати и ... по една българска роза от нас!


Пролетен концерт "Европейски ценности и български традиции" - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Подобни събития

Предстоящи събития

 • 20 Ное 2019
  Беседа с Отец Дончо по случай Деня на християнското семейство от 16:00ч. до 16:30ч.

  Учениците от IV клас и техните семейства са добре дошли в Храм Свети Атанасий.

 • 21 Ное 2019
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 26 Ное 2019
  Спортен празник с детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:00ч.

  Спортен празник по случай Деня на християнското семейство

 • 20 Ное - 26 Ное
 • 21 Дек - 06 Фев