bgzh-CNendekkrutrukuz

Турнир по футбол - Купата на Coca-Cola

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)

На 11 май отборът по футбол на Частно езиково училище „Малкият принц“, ще участва за втора поредна година на турнира „Coca-Cola cup“. {socialbuttons}

В миналогодишното издание на състезанието, нашият отбор се представи отлично, показа голям потенциал, колективен дух, хъс за победа и се класира на четвърт финал, като по пътя си премина и победи училища с големи традиции и в този спорт.

Тази година участват 26 отбора от цяла Варненска област. Нашите момчета стартират състезанието с мачове в групата срещу отборите на Математическа гимназия и на Вълчи дол. Състезанието ще се проведе отново на спортните терени на кв. "Младост".

В таз годишното издание, организаторите на турнира са помислили и за нас феновете. Направили са сайт, в който всеки съмишленик може да подкрепи своето училище, да пожелае успех на своя отбор или просто да стане съпричастен със случващото се събитие. Разбира се за да мотивират нашата активност, за най-верните фенове ще има големи награди.

Купата на Кока-кола

Най-добрата от всички "победи" - е тази при която печелят всички
- Тери Добсън

Тази година, името на Частно училище „Малкият принц“, ще защитават нашите талантливи петокласници- Бора Гюлтен, Георги Вълев, Стефан Спасов, Антонио Масих, Янко Станев, Георги Георгиев, Атанас Стоянов, Веселин Димитров, Виктор Мийков, водени от техния капитан - седмокласника Никола Кючуков. Тази година отборът ни се нуждае от нашата подкрепа, отборът ни се нуждае от всички нас: родители, учители, ученици-фенове, съмишленици, приятели, за да покорят още по-високи върхове.

Програмата на срещите ни за 11.05.2014г. на СК "Младост" - Варна /Второ игрище/
09:30ч.: МГ "Петър Берон" - ЧЕУ "Малкият принц"
15:00ч.: ЧЕУ "Малкият принц" - СОУ "Васил Левски"

Трудно е да победиш, но още по-трудно е да защитиш победата си.

ДАЙТЕ ВАШАТА ПОДКРЕПА, ЗА НАШЕТО УЧИЛИЩЕ: "САМО МАЛКИЯТ ПРИНЦ!!!"

Турнир по футбол - Купата на Coca-Cola - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога