bgzh-CNendekkrutrukuz

По пътя на успеха!

16Апр2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)

Представяме ви изявени наши ученици в областта на науката, изкуствата и спорта. {socialbuttons}

Беатрис Светлин Спасова от 5а клас, или просто Бети, е нашата спортна гордост. Възпитаник на детска градина и училище „Малкият принц“ и дългогодишен състезател по тенис на корт, до момента тя има завоювани 14 купи и над 15 медала от регионални и държавни първенства. Сред последните й постижения за 2014 година се нареждат: I-во място в януарската онлайн анкетата "Спортист на Варна", два бронзови медала на Държавното Първенство в София, на сингъл и двойки при 12-годишните, както и извоювана квота за участие на Европейско първенство, където ще представя страната ни. В края на месец март Бети стана шампион при девойките до 12 години в държавното първенство в Пловдив.

Най-новото попълнение в звездния отбор на „Малкият принц“ е Янко Янков Станев, също от 5а клас. Янко дойде при нас в началото на втория срок, и с „летящ старт“ се вписа в екипа и живота на училището. Янко има разностранни интереси – владее добре английски и руски език, обожава спорта, тренира тенис на корт и футбол, обича да кара ски и да плува и дори е дипломиран младши водолаз. От първи клас е солист в детския хор към храм паметника „Св. Атанасий“, а от около половин година пее във Варненската детско-юношеска опера. С първата си поява на голяма сцена, в предаването „Големите надежди”, Янко предизвика фурор на кастинга, и бе одобрен за участие от над 1000 претендента от цялата страна. Той бе избран да продължи в надпреварата за четвърт финалите, и стана известен като „българският Бруно Марс”.

Денис и Кирилл Аблам са ученици съответно в 6 и 5б клас от началото на тази учебна година представиха училището ни на олимпиадата по руски език. На националния кръг, който се проведе в края на месец март, в Стара Загора, момчетата от Русия се класираха на призовите места във възрастова група V-VI клас, като получиха съответно 57,50 и 54,75 точки от максимални 60.

По пътя на успеха! - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога