bgzh-CNenrutruk

Боядисване на яйца

17Апр2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Боядисване на яйца

На Велики четвъртък, децата от прогимназията на училище “Малкият принц” отбелязаха началото на Великденските празници с много творчески изяви.{socialbuttons}

Малките актьори от Vа и Vб клас сътвориха букет от български народни приказки, като ни припомниха вечните истини за доброта, работливост и съпричастност.

В края на тържеството всички ученици се включиха в традиционното боядисване на яйца, а резултатите бяха повече от креативни и изпълнени с настроение. Децата не забравиха в този специален ден и хората в нужда, като занесоха лично боядисаните от тях яйца в църквата “Св. Атанасий” и така доказаха, че празникът е хубав, когато е споделен с всички! Към подаръците се прибавиха и храните, с които петокласниците изпълниха проекта си по английски език “Canstruction”. Весели, светли и изпълнени с доброта празници!


Боядисване на яйца - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога