bgzh-CNendekkrutrukuz

20 години Сдружение "Гаврош"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Вокална група

През месец март Сдружение „Гаврош“ отбеляза своя 20 годишен юбилей.{socialbuttons}

Гости на тържeството, което се проведе в художествената зала на Радио Варна бяха представители на Община Варна, на районни кметства, директори на дирекции в сферата на социалното подпомагане и закрилата на децата, представители на неправителствени организации, на Варненската и Великопреславска Света митрополия, доброволци и ученици от варненски училища.

Д-р Цветанка Ковачева, член на УС на Сдружение „Гаврош“ и преподавател по математика в Технически университет - Варна, обяви решението г-н Иван Станчов да бъде награден със статуетка „Гаврош“ за неговата всеотдайна дейност за развитието на Сдружението и да стане негов Почетен председател. Отец Дончо Атанасов - епархийски съветник и представител на негово Високо преосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и председател на храм „Св. Атанасий“, поздрави всички присъстващи.

Днес в "дома" продължават да се полагат грижи за деца и младежи в риск. Осигурява им се подслон, обучение, здравни консултации, водят се на културни мероприятия, екскурзии, отдих в лятната база на Сдружението в Еленския балкан и др. Някои от децата, навършили 18 години могат да бъдат настанявани в защитени жилища. Музикални поздрави поднесоха пианистът г-н Страцимир Павлов; деца от „Гаврош“; вокалната група от частното училище „Малкият принц“, с ръководител г-н Емил Тачев и учениците от IIIд клас на ОУ „Георги Раковски“, с класен ръководител г-жа Диана Маринова.

Вокална група "Малкият принц"
Вокална група "Малкият принц"
Вокална група "Малкият принц"
Вокална група "Малкият принц"
Вокална група "Малкият принц"

20 години Сдружение "Гаврош" - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога