bgzh-CNendekkrutrukuz

Отличени в математическо състезание

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Отличени деца от Математическото състезание "Малкият принц" 2014

Мили деца, забавлявахте се, нали? Новата формула за забавление е посещението в училище „Малкият принц“.

{socialbuttons}

Това изживяха наградените от Математическото състезание "Малкият принц" 2014. На 2 и 3 юни наградените участници от състезанието, усетиха атмосферата на творческа свобода, креативност, забавни логически задачи, предизвикателствата на сугестопедичната школа „Суперпамет“, играха тенис на корт.

Партньорите в състезанието – ВВМУ предоставиха модерните симулационни зали, в които децата имаха възможност да бъдат в ролята на морски капитани.

Беше прекрасен ден! Искаме да дойдем пак! Тук се учи и се играе.
– споделяха децата, когато се разделяхме с тях.

Мили, малки приятели, каним Ви на всички наши летни форми  за да се подготвите за поредните творчески предизвикателства и нови успехи в деветото състезание "Малкият принц"

Отличени в математическо състезание - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога