bgzh-CNendekkrutrukuz

Сертификати в "Суперпамет" и "Фоточетене"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Сертификати в "Суперпамет" и "Фоточетене" в Частно училище "Малкият принц"

Читатели-спринтьори! Скорост от 2460 думи в минута и средно 70% възпроизвеждане на текста!

{socialbuttons} Това са резултатите на участниците в сугестопедичните школи по Фоточетене и Суперпамет. На 13.06 те получиха своите сертификати и станаха членове на нашия елитен клуб!

Предизвикателството да спринтират, докато четат, приеха шестима участници. Теди и Ели бяха дошли от Бургас, за да се включат в елитния клуб по Фоточетене и Суперпамет на Частно училище "Малкият принц". Неусетно всички овладяха техниките за скоростно четене, стъпките за фоточетене, летяха над текста като Супермен-читатели или се забавляваха със Спайдърмен с придвижване по абзаците. За добрите им успехи спомогнаха овладените само за 10 дни общо двадесет мнемотехники за запаметяване на думи, числа, карти, стихотворения и текст. Гордеем се с нашите участници-личности на успеха!


Веселина Дамаскова

Казвам се Веселина Дамаскова. В училище „Малкият принц” ….точната дума не е работя или трудя, а творя, играя, забавлявам се и вдъхновявам като начален учител.

Вижте още

Сертификати в "Суперпамет" и "Фоточетене" - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога