bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятно училище - Парад на игрите

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (2 гласа)
Лятно Училище "Малкият принц" - Тематична седмица - Парад на игрите

Изминалата седмица в Лятното училище премина като парад на игрите.

{socialbuttons}

Стартирахме с любимите на децата забавления с топка. В занимателната игра “Театър” всички конструираха от хартия кукла-ретрушка и я включиха в забавни диалози. Посещението в Музея на Възраждането ни пренсе в класната стая на първото училище във Варна след Освобождението, където преди две столетия децата са учили и палували, също като съвременните малчугани. В играта “Кулинарни вълшебства” се научихме да правим вкусни, полезни и красиви сандвичи “Зайо Байо”. С артистичен грим, много емоции и танци премина карнавалът на животните. Седмицата завърши с весели туристически игри и пикник с барбекю в екопарка.

Летните приключения продължават и през следващата седмица, когато заедно с традиционните занимания по тенис, плуване и конна езда ви очакват много интересни забавления по темата на седмицата “Италия”. Програмата и още информация можете да видите в страничката на Лятното училище 


Лятно училище - Парад на игрите - 4.5 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога