bgzh-CNendekkrutrukuz

Благотворителна кампания

10Сеп2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Всички можем да летим с Частно училище "Малкият принц"

Съвместна благотворителна кампания на Частно училище „Малкият принц“ и галерия „Папийон“ - гр. Варна

{socialbuttons}

Талантите от школата по изобразително изкуство към училище „Малкият принц“ заедно с приятели на галерия „Папийон“ подредиха 30 картини в благотворителна изложба в подкрепа на „пеперудените“ деца.

„Пеперудените“ деца идват на света с толкова крехка кожа, че дори майчината целувка ги наранява. Генетичното им заболяване се проявява още при раждането. То е рядко и непредвидимо, но лекари и сестри от болницата в Плевен от няколко години се специализират в грижата за тези бебета. Условията в отделението обаче не са съобразени с нуждите на “пеперудените” деца, а за това са необходими средства.

За благородната кауза талантливите художници от Частно училище „Малкият принц“ дариха картини от Златния си фонд и повече от половината картини бяха разпродадени по време на откриването. Картините ще бъдат достъпни за продажба и на 11 септември 2014 година.

Галерия „Папийон“ е първата точка от Звездната карта на училище „Малкият принц“, което през следващата година чества своя 20-годишен юбилей. Възпитаниците на школата към училище „Малкият принц“ вече няколко пъти участват в различни благотворителни изложби съвместно с арт галерия „Папийон“.

Експозицията от детски рисунки за благотворителна акция "Всички можем да летим" ще бъде достъпна за откупки и на 11 септвември 2014г. от 10:00ч. до 19:00ч.


Благотворителна кампания - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога