bgzh-CNendekkrutrukuz

Избори 2014

03Окт2014

Избори 2014

 2792  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Избори 2014 в Частно училище "Малкият принц"

3 октомври бе изпъстрен със събития за възпитаниците на училище “Малкият принц”.{socialbuttons}

След посрещането на официалните гости от Община Варна, Естония и Франция и включването им в учебни часове, настъпи дългоочаквания момент за избор на президент на Ученическия парламент.

Кандидатите от прогимназиалните класове бяха подготвили и провели цяла седмица активна предизборна кампания, която ескалира днес. Право на глас имаха всички ученици от ІV до VІІ клас, които се събраха, за да посочат своят избор.


Кандидат - президентите представиха своите предизборни платформи с много плам и мисъл за бъдещето на нашето училище, а тяхните съученици ги подкрепяха пламенно и с много ентусиазъм. След гласуването бяха преброени и описани резултатите от безпристрастна комисия.

След изключително оспорваната битка между кандидатите на V и VІ “б” клас, бе обявен новият президент на Ученическия парламент - Веселин Димитров.


Единствената дама - г-ца Ния Попова от V клас се представи отлично, като зае второ място, само с 1 глас разлика. В края на събитието новият президент положи клетва, като обеща да работи за издигането имиджа на училището в юбилейната 20 годишнина и покани всички кандидат-президенти да му бъдат помощници в управлението на ученическия парламент. Успех на г-н Веселин Димитров и на целия му екип в ръководенето на училищната общност!


Избори 2014 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога