bgzh-CNendekkrutrukuz

Отличие "Млад учител"

08Окт2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Учители от Частно училище "Малкият принц" с Отличие "Млад учител"

Учители от Частно езиково училище "Малкият принц" и Гимназия по информационни технологии "Антоан дьо Сент-Екзюпери" отличени от Община Варна{socialbuttons}

На специална церемония по повод Международния ден на учителя, 5 октомври, преподавателите Величка Ангелова, Катерина Трифонова и Елина Керчева бяха наградени с Отличие "Млад учител" за мотивиран и добър старт в учителската професия.

Учителите бяха номинирани от директора на училището, госпожа Татяна Петрова, и участваха в надпревара с още 13 преподаватели от град Варна. Наградите бяха връчени от заместник кмета, Пейчо Пейчев, директора на Дирекция образование, младежки дейности и спорт, Лилия Христова и Старши експерт "Организация на средното образование" в РИО Варна, Илинда Маркова.


Отличие "Млад учител" - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога