bgzh-CNendekkrutrukuz

Хелоуин в училище

30Окт2014

Хелоуин в училище

 4806  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Хелоуин в участието на Частно училище "Малкият принц"

Учениците от Частно училище "Малкият принц" за пореден път отбелязаха Halloween.{socialbuttons}

Празникът, свързан с англоговорящите страни, донесе много запомнящи се емоции на ученици и учители. Невероятен бе парадът на оригинални костюми и тиквени фенери.

Детска глъч огласяше училищните коридори, трепетни очаквания съпровождаха участниците и усмивки, които озаряваха лицата на всички. Английска реч, песни, лакомства и много изненади...

Връчени бяха и много награди за костюми, тиквени фенери и преобразени за празника класни стаи. Празникът бе запечатан в снимки, а очакванията за следващия Halloween в нови детски мечти.


Хелоуин в училище - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога