bgzh-CNendekkrutrukuz

Открити уроци в първи клас

04Ное2014
4.1666666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.17 (6 гласа)
Открити уроци в първи клас в Частно училище "Малкият принц"

Математиката е красота, а красотата се подчинява на законите на Математиката! {socialbuttons}

Това разкриха за пореден път малките първокласници от ЧОУ “Малкият принц“ по време на проведените открити уроци. Учениците от 1Б съвършено число в математиката–шестицата, запознаха се с магията на Олимпийските игри, различните спортове и отборния дух, а учениците от 1 а клас търсиха отговор на въпросите „Защо цветовете на дъгата са седем?“ и „Къде се намират седемте стари чудеса на света?“.

Увлечени в чудното пътешествие из света учениците с желание и радост откриваха артефакти за начина на изписване на числата, броиха, съпоставяха, сравняваха, изписваха числата и съставяха свои любопитни задачи за тях. Те показаха,че вече са усвоили качествата на състезателния дух и отборното мислене. Вълнение предизвика екипната състезателна игра, но при нея не се излъчи победител, тъй като всички екипи откриха отговора на поставената задача от тема по състезателна математика.

Гости бяха родители и близки на първокласниците. Те получиха покана от децата да посетят и следващия открит урок по Български език, който ще се проведе през месец януари.

Открити уроци в първи клас - 4.2 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога