bgzh-CNenrutruk

Ученическа екскурзия до "Шерба"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Ученическа екзкурзия на Частно училище "Малкият принц"

Традиционната ученическа екскурзия за децата от прогимназията в края на месец октомври ги отведе в прекрасната еко местност “Шерба". {socialbuttons}

Сред красотата на есенните багри учениците прекараха един чудесен следобед, изпълнен със спортни предизвикателства. Баскетбол, футбол или волейбол - изборът на вид спорт се оказа голям, но най-важното, разбира се, беше спортсментската игра и добрите екипни взаимоотношения.

Вечерта комплексът бе атакуван от множество таласъми, вещици и фантастични герои, събрали се специално за отбелязване на Нощта на вси светии. С много артистичност и креативни идеи учениците представиха своите страховити костюми, а най-оригиналните получиха и специални хелоуински сертификати. Танци, усмивки и добро настроение съпътстваха учениците през цялата вечер!


Ученическа екскурзия до "Шерба" - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога