• Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Ден на отворените врати във Военна полиция

4.6666666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.67 (3 гласа)
Служба "Военна полиция" отбелязва своя професионален празник.

Служба „Военна полиция“ отбелязва своя професионален празник.

Днес във Военна полиция се проведе Ден на отворените врати по случай 23 години от възстановяването на службата като първото формирование в българските въоръжени сили по образец на НАТО.

По време на официалната част на церемонията бе връчен поздравителен адрес от името на ръководството на училище “Малкият принц”. Малки и големи ученици посетиха демонстрационните щандове и се запознаха с различни военни съоръжения и полицейски технологии.Ден на отворените врати във Военна полиция - 4.7 out of 5 based on 3 votes