bgzh-CNenrutruk

Ден на отворените врати във Военна полиция

4.6666666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.67 (3 гласа)
Служба "Военна полиция" отбелязва своя професионален празник.

Служба „Военна полиция“ отбелязва своя професионален празник. {socialbuttons}

Днес във Военна полиция се проведе Ден на отворените врати по случай 23 години от възстановяването на службата като първото формирование в българските въоръжени сили по образец на НАТО.

По време на официалната част на церемонията бе връчен поздравителен адрес от името на ръководството на училище “Малкият принц”. Малки и големи ученици посетиха демонстрационните щандове и се запознаха с различни военни съоръжения и полицейски технологии.Ден на отворените врати във Военна полиция - 4.7 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога