bgzh-CNendekkrutrukuz

Ваканция с "Малкият принц"

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

От 4 юни стартира Лятно училище за учениците от начален курс. Седмичната програма включва тенис на корт /понеденик и сряда/, плуване /вторник и четвъртък/ и конна езда /петък/. Освен спортните занятия, за децата са предвидени часове по {socialbuttons} английски език , арт-занимания, четене на художествена литература, беседи за общуване и етикет и много занимателни игри.

С много емоции и ентусиазъм приключи тематичната „индианска седмица” от 18 до 22 юни. Малките ученици сами изработиха индианските си костюми и маски и се запознаха с живота, бита и културата на индианските племена. Петъчният ден бе увенчан с индианско парти, което включваше много забавни игри и състезание по бързо разпъване на палатка.

С нетърпение очакваме още малки палавници, които да се включат в тематичната програма по седмици: „Африканска седмица” – 25 – 29 юни и „Пиратска седмица” - 9-13 юли.

Информация и записване 052/300 514

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога