bgzh-CNendekkrutrukuz

Зелен флаг

21Ное2014

Зелен флаг

 3548  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
"Малкият принц търси талант"

На светлия празник Деня на християнското семейство, Частно езиково училище “Малкият принц” бе удостоено с международния приз “Зелен флаг”. {socialbuttons}

Отличието бе връчено в рамките на работната среща на програмите “Екоучилища” и “Учим за гората”, на което присъстваха учители от цяла североизточна България.

Главните организатори от Дирекция Природен Парк “Златни пясъци”, както и националните координатори от дружество “Син флаг” останаха очаровани от присъствието на нашите ученици, които с гордост и отговорност приеха наградата. Отлична оценка за еко дейностите в нашето училище бе дадена лично от националните координатори г-жа Петя Йорданова и г-н Станимир Георгиев, които ни пожелаха да продължим с активното ни участие в грижата за природата!

Зелен флаг - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога