bgzh-CNenrutruk

Коледен спектакъл "Снежната кралица"

4.8571428571429 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.86 (7 гласа)
Коледни тържества в Частно училище "Малкият принц"

Днес в Частно езиково училище "Малкият принц" се състоя коледният спектакъл "Снежната кралица" с участието на децата от I - IV клас. {socialbuttons}

Всичко сякаш започна с: "Когато стигнем до края на приказката, ще знаем повече." Завладяваща музика, танцови композиции и художествено слово пренесоха малки и големи там, където са Кай и Герда, Снежната кралица, парченцето огледало и борбата между доброто и злото. Публиката се наслаждаваше на превъплъщенията на децата като снежинки, феи, цветя, гарвани, Северното сияние, свитата на Снежната кралица. А всеки, докоснал се до Андерсеновата творба чрез малките актьори, навярно е усетил и вълшебството...доброто побеждава...

По време на тържеството бе организиран коледен базар, за който учениците от Частно езиково училище " Малкият принц" предоставиха свои рисунки, коледни сладки и украса. Събраните средства ще бъдат дарени на Клиника по детска хематология и онкология към УМБАЛ "Св. Марина" - гр. Варна и на Помощно училище " Св. св. Кирил и Методий" в с. Кривня, общ. Провадия.

С популярни празнични песни учениците призоваха Дядо Коледа на сцената. Той им дари пожелание за здраве, щастие, добри дела и смели мечти. Всеки получи своя подарък с календар на училище "Малкият принц", запечатал много емоции в снимки.

Финалните акорди на сцената поставиха началото на нови коледни мечти.


Коледен спектакъл "Снежната кралица" - 4.9 out of 5 based on 7 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога