bgzh-CNendekkrutrukuz

В името на благородството

22Дек2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Благотворителни акции Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на светия празник Коледа, децата от Училищния парламент към училище “Малкият принц” организираха благотворителни акции с мисъл за нуждаещите се. {socialbuttons}

На 18 и 19 декември, по време на коледните концерти, доброволци от прогимназиалните класове събираха средства и дарения за Помощното училище “Св.св.Кирил и Методий”, с.Кривня, общ.Провадия, Спешен детски център и Детска психиатрия към УМБАЛ “Св.Марина”, гр.Варна. Бяха събрани множество дрехи, книги, играчки, а сумата от базарите надхвърли 2400 лв.!

Уважаеми родители, приятели и съмишленици на Детска градина и училище “Малкият принц” и IT Гимназия “Екзюпери”, благодарим ви сърдечно за щедростта и топлината, които дарихте на децата в нужда!
Поздрави и за родителския екип на учениците от пети клас, които организираха специално музикално събитие, на което също се събираха средства за децата от с.Кривня!
Поклон пред човечността и благородството ви!

Нашите нови приятели от с.Кривня изпращат специални поздрави на всички, включили се в благородната кауза! С част от събраните средства бяха закупени храни, книги, художествени материали и спортни уреди! Благодарности и от екипа на Спешен детски кабинет към УМБАЛ “Св.Марина”, които продължават да се грижат денонощно за най-скъпото ни - здравето нашите деца!

Благодарим ви, че направихме заедно тази Коледа по-топла и по-усмихната за българските деца!

В името на благородството - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога