• Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Партньорска програма Addvantage

02Фев2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Партньорска програма Addvantage в Частно училище "Малкият принц"

През 2015 г. Частно училище "Малкият принц" за пореден път получи сребърен статут, на основание на броя регистрирани кандидати през 2014 година.

На 30 януари 2015 г. в резиденцията на британския посланик в София се проведе годишната церемония по награждаване на партньорите на Британски съвет България по програмата Addvantage. Обявени бяха резултатите от четвъртото издание на партньорската програма за България.

Г-жа Светла Мавродиева, главен консултант на Cambridge English Language Assessment, и г-жа Любов Костова, мениджър на Британски съвет България, поздравиха партньорите за успешното сътрудничество за постигането на общата ни цел - да развиваме уменията по английски език на учениците, съобразно стандартите на международнопризнатите езикови квалификации на Cambridge English.

На церемонията присъства и зам.-министъра на образованието г-жа Ваня Кастрева, която подчерта изключително важната роля на училищата за успешната бъдеща реализация на младите хора и пожела успех на парньорите и през 2015 г.

Партньорска програма Addvantage - 5.0 out of 5 based on 4 votes