bgzh-CNendekkrutrukuz

Партньорска програма Addvantage

02Фев2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Партньорска програма Addvantage в Частно училище "Малкият принц"

През 2015 г. Частно училище "Малкият принц" за пореден път получи сребърен статут, на основание на броя регистрирани кандидати през 2014 година. {socialbuttons}

На 30 януари 2015 г. в резиденцията на британския посланик в София се проведе годишната церемония по награждаване на партньорите на Британски съвет България по програмата Addvantage. Обявени бяха резултатите от четвъртото издание на партньорската програма за България.

Г-жа Светла Мавродиева, главен консултант на Cambridge English Language Assessment, и г-жа Любов Костова, мениджър на Британски съвет България, поздравиха партньорите за успешното сътрудничество за постигането на общата ни цел - да развиваме уменията по английски език на учениците, съобразно стандартите на международнопризнатите езикови квалификации на Cambridge English.

На церемонията присъства и зам.-министъра на образованието г-жа Ваня Кастрева, която подчерта изключително важната роля на училищата за успешната бъдеща реализация на младите хора и пожела успех на парньорите и през 2015 г.

Партньорска програма Addvantage - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога