bgzh-CNendekkrutrukuz

Бяло училище 2015

16Фев2015

Бяло училище 2015

 2160  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Бяло училище 2015 с Прогимназията в Частно училище "Малкият принц"

С много положителни емоции и настроение се завърнаха учениците от Бялото училище – Банско 2015г. {socialbuttons}

За поредна година, усъвършенствайки своите способности в зимните спортове - ски и сноуборд, сертифицирани от най-добрите ски учители, нашите спортисти се забавляваха и с кънки на лед и бой със снежни топки. Доволни и уморени се прибираха в хотел „Банско“, където релаксираха с плуване, боулинг, музика и танци.

Незабравим ще остане и рождения ден на Янита, която всички поздравиха с радост пред тортата с 11 свещички.
Тази година с интерес учениците от "Малкият принц" откриха къщата – музей на Паисий Хилендарски. Разгледаха музея с респект пред неговото дело, завладяни от беседата на водещата. Оцениха труда на ученици от Банско преписали на ръка неколкократно „История славянобългарска“ и впечатлени от техните усилия закупиха екземпляри с готовност да се включат и те в благородното начинание.

Поздравления за Виктория Петрова и Максимилиан Каракостов, които съчетаха успешно ски училището с явяване на областен кръг на олимпиадата по математика и състезанието „Знам и мога“ в гр. Благоевград.

Бяло училище 2015 - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога