Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Бяло училище 2015

16Фев2015

Бяло училище 2015

 1097  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Бяло училище 2015 с Прогимназията в Частно училище "Малкият принц"

С много положителни емоции и настроение се завърнаха учениците от Бялото училище – Банско 2015г.

За поредна година, усъвършенствайки своите способности в зимните спортове - ски и сноуборд, сертифицирани от най-добрите ски учители, нашите спортисти се забавляваха и с кънки на лед и бой със снежни топки. Доволни и уморени се прибираха в хотел „Банско“, където релаксираха с плуване, боулинг, музика и танци.

Незабравим ще остане и рождения ден на Янита, която всички поздравиха с радост пред тортата с 11 свещички.
Тази година с интерес учениците от "Малкият принц" откриха къщата – музей на Паисий Хилендарски. Разгледаха музея с респект пред неговото дело, завладяни от беседата на водещата. Оцениха труда на ученици от Банско преписали на ръка неколкократно „История славянобългарска“ и впечатлени от техните усилия закупиха екземпляри с готовност да се включат и те в благородното начинание.

Поздравления за Виктория Петрова и Максимилиан Каракостов, които съчетаха успешно ски училището с явяване на областен кръг на олимпиадата по математика и състезанието „Знам и мога“ в гр. Благоевград.

Бяло училище 2015 - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Подобни събития