bgzh-CNendekkrutrukuz

Седмица на детската книга

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Седмица на детската книга с Частно училище "Малкият принц"

С празничен пролетен концерт на учениците и децата от Частно езиково училище и детска градина „Малкият принц“, откриваме Седмицата на детската книга и изкуствата за деца. {socialbuttons}

Дефиле на приказни герои, изложби, пролетни традиции и фолклорен Flash Mob, великденска работилничка и много изненади, са подготвили за своя 20-годишен юбилей децата от „Малкият принц“.

С артистично четене по роли ще се включат и бъдещите ни първокласници – от подготвителните групи на детска градина „Малкият принц“, приели непреходните ценности на приятелството, доверието, любовта и отговорността.

Всички събития ще се проведат в периода 30 март – 3 април в Mall Varna - гр. Варна от 17:30 до 18:30 часа, с любезното съдействие на Mall Varna, книжарница Оrange Center, Capellaplay и Playground.
Каним всички деца, ученици, родители и приятели да споделят емоциите от празничните събития в Седмицата на детската книга и изкуствата за деца с „Малкият принц“.
Очаваме Ви!Седмица на детската книга - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога