bgzh-CNendekkrutrukuz

Деца готвачи

29Мар2015

Деца готвачи

 3087  

4.7142857142857 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.71 (7 гласа)
Деца готвачи в Частно училище "Малкият принц"

Възможно ли е това? Разбира се, че да! {socialbuttons}

Във времето на Великия пост и беседата ни за здравословно хранене в час, учениците от 2ри "б" клас получиха една нетрадиционна домашна работа - "Мисия готвач".

Установено е, че хранителните вещества се усвояват от организма само когато детето се храни с апетит и в приятна обстановка. А, какво може да бъде по-мотивиращо от това - те сами да сготвят собствената си храна.

Научихме, че здравословното хранене е ключ към доброто здраве и успех в училище.То трябва да е разнообразно, балансирано и редовно. Запознахме се с традициите около Великден. Отговорихме си на въпросите - защо се пости, кога и кой може да го прави. Децата се впуснаха смело в приключението и сготвиха в домашни условия пред камера здравословно постно ястие.
Приятно гледане!

Деца готвачи

Във времето на Великия пост и беседата ни за здравословно хранене в час, ученици от 2ри "б" клас на училище "Малкият принц" получиха една нетрадиционна домашна работа - "Мисия готвач".

Публикация от Малкият принц 29.03.2015, неделя.
Деца готвачи - 4.7 out of 5 based on 7 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога