bgzh-CNendekkrutrukuz

Великденски празници

18Апр2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Великденски празници в Частно училище "Малкият принц"

Ученическият парламент към училище “Малкият принц” подготви за своите съученици от прогимназията специална празнична програма, посветена на Великден. {socialbuttons}

С приповдигнато празнично настроение в класните стаи се събраха след светия Великден децата, които с гордост показаха своите яйца - борци. Учениците бяха най-вече нетърпеливи за състезанието в петък, подготвено от представителите на Ученическия парламент. Бяха организирани пет смесени от различни класове отбори, които се изправиха пред пет великденски предизвикателства - въпроси за Великден, езикови въпроси, логически загадки, спортни игри.

Най-интересно за всички участници се оказа предизвикателството, в което трябваше да демонстрират своите екипни взаимоотношения, да подадат ръка на съотборник и да покажат за пореден път своята толерантност и дружба. Отборът - победител бе определен след динамичната и емоционална игра “Ура”.

С аплодисменти учениците от прогимназията благодариха за чудесното великденско състезание на представителите от Ученическия парламент - Ния Попова от V клас, Янко Станев и Георги Цветанов от VІ “а” клас, Михаил Гаргов от VІІ кл. и най-вече на президента - Веселин Димитров от VІ “б” клас!

Великденски празници - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога