Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Великденски празници

18Апр2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Великденски празници в Частно училище "Малкият принц"

Ученическият парламент към училище “Малкият принц” подготви за своите съученици от прогимназията специална празнична програма, посветена на Великден.

С приповдигнато празнично настроение в класните стаи се събраха след светия Великден децата, които с гордост показаха своите яйца - борци. Учениците бяха най-вече нетърпеливи за състезанието в петък, подготвено от представителите на Ученическия парламент. Бяха организирани пет смесени от различни класове отбори, които се изправиха пред пет великденски предизвикателства - въпроси за Великден, езикови въпроси, логически загадки, спортни игри.

Най-интересно за всички участници се оказа предизвикателството, в което трябваше да демонстрират своите екипни взаимоотношения, да подадат ръка на съотборник и да покажат за пореден път своята толерантност и дружба. Отборът - победител бе определен след динамичната и емоционална игра “Ура”.

С аплодисменти учениците от прогимназията благодариха за чудесното великденско състезание на представителите от Ученическия парламент - Ния Попова от V клас, Янко Станев и Георги Цветанов от VІ “а” клас, Михаил Гаргов от VІІ кл. и най-вече на президента - Веселин Димитров от VІ “б” клас!

Великденски празници - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Подобни събития