bgzh-CNendekkrutrukuz

IX Математическо състезание "Малкият принц"

4.6818181818182 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.68 (22 гласа)
IX Математическо състезание "Малкият принц"

За девета поредна година "Малкият принц" предизвика малките математици във Варна {socialbuttons}

Над 400 развълнувани участници се явиха в ранната съботна сутрин, за да вземат участие в сътезанието по креативност и логика, организирано от Частно училище "Малкият принц" под егидата на РИО Варна и ВВМУ "Н. Й. Вапцаров".

С леко притеснение, но с усмивки на лицата, децата прекрачиха прага на училището домакин и заеха местата си в подготвените зали.

По традиция състезателите се съревновават в 5 групи - от подготвителен до четвърти клас, а задачите са поделени в две части: част А включва десет задачи от затворен тип и със свободен отговор, а част Б съдържа задача по креативност, наречена "Задачата на Малкият принц".

Състезателните задачи ще бъдат публикувани на сайта на Частно училище "Малкият принц" на 27 април 2015 година, на 30 април ще бъдат оповестени и резултатите. Предвижда се награждаването на призовите места и връчването на голямата награда "Малкият принц" да се състои на 21 май 2015 г. в зала "Вапцаров" на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров".

Задачите и отговорите можете да видите тук:

Задачи и отговори на подготвителен клас
Задачи и отговори на първи клас
Задачи и отговори на втори клас
Задачи и отговори на трети клас
Задачи и отговори на четвърти клас

Резултати и класиране можете да видите тук:

Резултати подготвителен клас
Резултатите на първи клас
Резултатите на втори клас
Резултатите на трети клас
Резултатите на четвърти клас

Наградени участници от IX Математическо състезание "Малкият принц" 2015г.

Наградени участници

Награждаването на призовите места от IX Математическо състезание „Малкият принц“ ще се проведе на 21 май 2015г. от 17:00 часа в Зала „Вапцаров“ на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. Очакваме Ви!IX Математическо състезание "Малкият принц" - 4.7 out of 5 based on 22 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога