bgzh-CNendekkrutrukuz

Юбилеен концерт 20 години Частно езиково училище "Малкият Принц"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Юбилеен концерт 20 години Частно училище "Малкият принц"

Експлозия от емоции, фойерверк от усмивки и нестихващи аплаузи изпълниха Зала 1 на Фестивален и конгресен център - гр. Варна. {socialbuttons}

Да се почувстваш като откривател на планета, да доловиш пулса на невидимото за очите, да се запиташ коя е твоята роза и да повярваш, че чудесата са в нас.

Да усетиш чрез музиката и танца силата на доброто и творческата енергия...Тези послания отправи към своите гости, възпитаници, учители и родители юбилейният 20-годишен концерт на Частно езиково училище "Малкият принц".

Мултимедиен клип припомни моменти от първите стъпки на училището, а оригиналната сценография впечатли публиката, пренасяйки я в света на Екзюпери и неговия Малък принц с Голямо сърце. Енергията на всички деца от 3 до 18 години оживи сцената и я превърна в пъстро артистично море от музика, танци, светлини и динамични сценични решения, които покориха зрителите, оставяйки им незабравими преживявания и вечното философско послание: “Истински се вижда само със сърцето...”.

Вълнуващо прозвуча приветственото слово  на госпожа Татяна Петрова - основател и директор на училището. Искрените й думи потвърдиха мнението, че за търсещия, можещия, вдъхновения човек препятствията са всъщност предизвикателства.


За своя 20-годишен рожден ден Частно езиково училище "Малкият принц" получи поздравителни адреси  от Министъра на образованието и науката, Началника на Регионалния инспекторат по образованието, Председателя на Общински съвет – Варна, Кмета на Община Варна, Началника на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров”, Председателя на Варненска търговско-индустриална камара, бизнес институции, частни училища от България и чужбина, прочувствени писма от бивши ученици, родители и приятели. С особена радост бяха посрещнати първите учителки - г-жа Елисавета Савова - сега известен и уважаван логопед и доц. д-р Пенка Кожухарова - преподавател в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски”, Мел Гил – философ, психолог, писател и мотивационен лектор, проф. Пламен Братанов – автор на наградната статуетка „Златната ръчичка”. От името на бившите ученици Мишел Страмински с групата Sweet 16 вдъхновено поздравиха рождениците.


По традиция бяха раздадени награди на учениците, които с цялостното си личностно присъствие и успехи утвърждават ценностите на училището. Публиката аплодира постиженията на:

  • Елина Боянова от V клас - носителка на отличието за етично и толерантно поведение;
  • Веселин Димитров от VI Б клас - завоювал приза “Рицар на честта”;
  • Мария Стоянова от VI Б клас - спечелила наградата “Рицар на книгата”;
  • Ния Попова от V клас - получила отличие за креативност и социална активност;
  • Наталия Ангелова от IV A клас и Радина Бакърджиева от IV Б клас - удостоени с отличието “Златната ръчичка” за успехи в областта на изобразителното изкуство.

Химнът на "Малкият принц" изпълни сцената с настоящи, бивши и бъдещи възпитаници, които радостно аплодираха фойерверките на празничната торта – подарък от фирма „Юлинел”


Впечатляващият юбилеен концерт-спектакъл завърши с "Наздравица" от операта „Травиата” на Верди - блестящо изпълнение на ученици от IV и VI клас.

Частно езиково училище "Малкият принц" вече 20 години уверено утвърждава своите ценности, традиции и философия, с които завоюва позиции на водеща образователна структура.
Честит празник, скъпи приятели, партньори и съмишленици на Частно езиково училище “Малкият принц”!

Юбилейна книжка
"Малките художници на варна"

Юбилейна книжка
"20 години Частно езиково училище Малкият принц"

Юбилеен концерт 20 години Частно езиково училище "Малкият Принц" - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога