bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятно училище в Русия

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Национално външно оценяване 2015 в Частно училище "Малкият принц"

Коя е страната с 9 часови зони и най-голяма територия в света? {socialbuttons}

Отговорът научиха участниците от Лятно училище по време на тематичните занятия, посветени на Русия. Най-интересни се оказаха часовете по руски език по метода сугестопедия. Само за седмица всеки участник с желание и без притеснения вече разказва чрез кратки изречения за себе си, за семейството си, за животните…

Провокирани от руската култура и изкуство, децата се докоснаха и до част от науката. „Паметта може да се тренира, както това се прави с тялото“, това са думи на проф. Игор Матюгин, чиято уникална програма за развитие на внимание, концентрация и памет от години се използва от космонавти, бизнесмени и ученици. По време на лятното училище децата се запознаха с част от използваните от него методи. Така школа „Суперпамет“ към училището вече има нови приятели.

Децата с радост се включиха и в станалите вече традиционни спортни занимания - плуване, тенис и езда.

Лятно училище в Русия - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога