bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятно училище във Великобритания

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Лятно училище "Малкият принц"

Кой е най-големият от Британските острови, на който се намират Англия, Уелс и Шотландия, но без Северна Ирландия? {socialbuttons}

Отговорът научиха децата от Лятното училище по време на тематичните занятия, посветени на Великобритания. Децата бързо и сръчно построиха макет на Тауър Бридж. Влязоха в ролята на екскурзоводи и създадоха маршрут осеян с куп забележителности, китна природа и спокойна атмосфера в Шотландия, Англия и Уелс. Под звуците на класическа музика изработиха чудни проекти. Научиха за известни английски личности. С артистичност и желание влязоха в ролята на Чарли Чаплин и създадоха кратък етюд. Играха на различни игри за памет, наблюдателност и бързина. Децата отбелязаха Еньовден като минаха под венец окичен с билки за здраве.

В края на седмицата децата посетиха музея „Владислав Варненчик“. С радост научиха много нови любопитни факти. Беседваха, разсъждаваха, запомняха и играха на прекрасните поляни пред музея.

Всеки ден ги очакваше различна спортна активност. С удоволствие плуваха, играха тенис и яздиха коне.

Лятно училище с "Малкият принц"http://www.thelittleprinceschool.com/summer-school

Posted by Малкият принц on Monday, 29 June 2015
Лятно училище във Великобритания - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога