bgzh-CNendekkrutrukuz

Спортен лагер "Беклемето" 2015

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Лятно училище "Малкият принц"

Спортен лагер “Беклемето” 2015 протече с много емоции, нови приятелства и спортни предизвикателства. {socialbuttons}

Какво е общото между планинско ориентиране, конкурс за таланти, игри за екип и много усмивки?

Спортен лагер “Беклемето” 2015, разбира се! В периода 28 юни - 4 юли децата от Частно езиково училище “Малкият принц” прекараха незабравими дни сред чудната природа на Троянския Балкан. Всеки ден учениците от Подготвителен до ІV клас се изправяха пред ново предизвикателство - ориентиране с компас в гориста местност, стрелба с лък и въздушна пушка, палене на огън, оказване на първа помощ в планински условия…

Един от най-емоционалните моменти за малки и големи бе посещението на въжен парк “Катеричка” - най-големия парк за екстремни преживявания в България. Благодарение на отличните ни аниматори - чичо Милко и леля Мария, децата се запознаха отблизо с флората и фауната на централен Балкан, а походът до Арката на свободата им даде възможност да се насладят на красотата на българската природа на границата между северна и южна България.

Вечерите бяха тематично решени - конкурси за таланти, Мис и Мистър Беклемето 2015, пижамено парти, маскен бал.

Последният ден групата посети град Троян и Музея на народните занаяти. Запознаха се с красивите керамични изделия и типичните традиции за региона. В края на посещението си имаха възможност самите те да изрисуват керамични чинийки, за което получиха специални поздравления от директора на музея за демонстрираната креативност и въображение.

Шестте дни на лагера неусетно изминаха и децата поеха обратно към родния град Варна - малко тъжни, че планинските емоции завършиха, но и доволни от преминатите предизвикателства и създадените нови приятелства!

Спортен лагер “Беклемето” 2015http://www.thelittleprinceschool.com/school/news/529-beklemeto-2015

Posted by Малкият принц on Tuesday, 7 July 2015
Спортен лагер "Беклемето" 2015 - 5.0 out of 5 based on 7 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога