bgzh-CNendekkrutrukuz

Ден на народните будители

01Ное2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (8 гласа)
Ден на народните будители в Частно училище "Малкият принц"

Деня на народните будители бе отбелязан в Частно училище "Малкият принц" с радиопредаване, в което прозвуча част от тържественото слово по повод официалното приемане на празника през 1923 година.

{socialbuttons}

Обявени бяха и резултатите от анкетата на тема “ Какво е будител? Будителите- преди и сега.”

Радостно е, че учениците дават висока оценка на делото на народните будители и търсят техни приемници в нашето съвремие. Ето част от отговорите в анкетата:
“Будител - буди те! Това е човек, който те подбужда да правиш добрини, който те учи на патриотизъм. Будители са борците за свобода, които са жертвали живота си за отечеството и са вдъхновявали другите. Преди будители са ни помагали в трудните години на робството, а днес помагат да се развие по- добре страната ни. Преди будителите са били повече- писатели, учители, свещеници, а сега те са най- вече нашите учители.”

Ден на народните будители - 5.0 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога