bgzh-CNendekkrutrukuz

Благотворителни коледни инициативи

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Благотворителни коледни инициативи в Частно училище и детска градина "Малкият принц"

Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц”, с подкрепата на IT Гимназия “Екзюпери” ви канят на Благотворителни коледни базари на 17 и 18 декември.

{socialbuttons}

Коледа е …
Време да се вгледаме в себе си…
Време да потърсим, намерим и споделим топлината…

Със събраните средства ще помогнем закупуването на консумативи за Детската клиника към МБАЛ“Св. Анна” – Варна, Дом за деца, лишени от родителска грижа „Другарче“, както и бяла техника за Дом за стари хора „Гергана“, к.к. „Св.св. Константин и Елена“, Варна.

Заповядайте да споделим емоцията на светлия празник и да подадем ръка на хората в нужда! Да направим тази година Коледа по-хубава, по-топла, вълшебна...

Благотворителни коледни инициативи - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога