bgzh-CNendekkrutrukuz

Да подадем ръка

25Дек2015

Да подадем ръка

 2330  

4.6 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.60 (5 гласа)
Да подадем ръка с Частно училище "Малкият принц"

Благотворителните инициативи в помощ на нуждаещите се се проведе с необикновен успех тази година

{socialbuttons}

За поредна година Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц”, с подкрепата на IT Гимназия “Екзюпери” осъществиха благотворителни акции в помощ на хората в нужда в град Варна.

По време на коледните концерти се организираха коледни базари, на които се събраха 3520 лв. - сума, която бе дарена под формата на консумативи на Дом за стари хора “Гергана”, Дом за деца “Другарче” и Детска клиника към МБАЛ “Св. Анна” - Варна.

В Дома за стари хора “Гергана” помогнахме със закупуването на пералня и бойлер, но също така изнесохме коледна програма, която затрогна старите хора. Мил подарък възрастните хора получиха и от “Ретро музей” - безплатен вход за посещение, както и от супермаркет “Макао” - вкусен обеден десерт. В Дом “Другарче” спомогнахме креативността с предоставянето на художествени материали, както и помогнахме с хранителни продукти. За Детската клиника закупихме спално бельо за болничните стаи, както и оборудвахме детска библиотека с повече от 150 детски книжки.
На всички деца, родители и съмишленици, които се включиха в благородната инициатива - БЛАГОДАРИМ!
Светли празници, приятели!

Да подадем ръка - 4.6 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога