Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Tолерантност и взаимно уважение в училищната общност

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Spelling Bee 2016 в Частно училище "Малкият принц"

На 01.03.2016г. се проведе заседание на Ученическия парламент със специална покана към Директора на училище „Малкият принц” и класните ръководители на пети, шести и седми клас.

На срещата се обсъдиха резултатите от учебната дейност, социални активности, взимоотношения и общуване в училищната общност през първия учебен срок. Учениците проявиха активност, подходиха сериозно и отговорно в своите анализи. Изписаха на дъската всички позитиви и откроиха моментите, върху които трябва да се работи през втория учебен срок.

Всички се обединиха около идеята да се направят анализи по класове и да се обсъдят общи, актуални теми свързани междувъзрастовото общуване. Социалните умения на учениците като бъдещи граждани на света изискват себепознание и личностни качества за постигане на успех, умения и увереност за взимане на решения. Първата стъпка в работата е отново в посока за толерантност и взаимно уважение в училищната общност.

Tолерантност и взаимно уважение в училищната общност - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Подобни събития