bgzh-CNendekkrutrukuz

Пролетен концерт на талантите

4.8571428571429 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.86 (7 гласа)
Пролетен концерт на талантите в Частно училище "Малкият принц"

Празничен колорит и слънчеви детски усмивки изпълниха сцената на традиционния пролетен концерт на Частно езиково училище “Малкият принц”. {socialbuttons}

Динамичната музика и богатото разнообразие от песни вдъхновиха зрителите в залата и ги заредиха с мажорно настроение. Емоционалните танцови изпълнения от пъстрата фолклорна палитра на различни националности бяха в унисон с радостта от пробуждащата се за нов живот природа.

Публиката награди със заслужени аплодисменти изпълненията на призьорите от конкурса “Малкият принц търси талант”: Трето място за Варвара Мохова и Деница Попова от 2 клас, Ивана-Мария Сервантес - 3 клас, Елена Булер, Габриела Гочева - 4 клас, Мина Димитрова - 5 клас. Второ място за Пресияна Хикова от 2 клас, Калина Гочева - 3 клас, Рая Радева и Ангел Симеонов от 4 клас, Ана-Мария Мирославова - 5 клас. Първо място за вокално изпълнение и танци: Мина Лазарова и Милица Капралова - 3 клас, Мартина Кастро и Екатерина Брайрли – 4 клас, Мойра Янкова и Анджелика Манджукова - 5 клас.

Като финален щрих на пролетния концерт беше обявена подкрепата на Частно езиково училище “Малкият принц” към дарителската кампания за построяване на храм “Св. Николай Чудотворец” във ВВМУ “Н. Й. Вапцаров”. Господин Валери Янков, баща на Кристина, и г-н Димитър Димитров, баща на Ивелин от 2 клас, апелираха към родителите да се включат в дарителската акция, като по този начин възпитаваме децата в благородство и ги приобщаваме към идеята, че за вяра и духовност се дарява от сърце.

Пролетен концерт на талантите - 4.9 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога