bgzh-CNendekkrutrukuz

За природата с любов

04Апр2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
За природата с любов в Частно училище "Малкият принц"

От 21 до 25 март в училище “Малкият принц” се проведе седмица на екологичното образование. {socialbuttons}

Седмицата, посветена на пчелите, билките и цветята във втори ,,б'' клас, завърши. Учениците проявиха ентусиазъм, много креативност и трудолюбие. Под мотото: "Ние пчеличките от втори ,,б" клас”, децата влязоха в ролята на пчелари, билкари и с трудолюбие и работа в екип - точно като пчели, създадоха цветна градинка.

За значението на билките, цветята и пчелите, учениците научиха от специалните ни гости, които с много професионализъм ни представиха любопитни факти. Най-същественото, което децата осъзнаха бе, че трябва да опазваме природата, да се радваме на всяко цвете, да се грижим за околната среда, защото ние сме едно цяло.


За природата с любов - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога