bgzh-CNenrutruk

CANSTRUCTION и в България

19Апр2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
За природата с любов в Частно училище "Малкият принц"

CANSTRUCTION и в България - Предстояща благотворителна инициатива на ученици от Частно езиково училище “Малкият принц” {socialbuttons}

За поредна година учениците от пети клас от Частно езиково училище “Малкият принц” ще помогнат на хора в неравностойно положение, точно преди Великденските празници.

Вдъхновени от традиционното американско състезание CANSTRUCTION, което се провежда всяка година и цели да привлече вниманието на обществеността към проблема с глада в световен мащаб, децата решиха да поставят на изпитание креативността си и да сътворят свои творби от консерви с храни.

Всеки, който желае, може да се включи в инициативата до 27 април, като донесе консерви и ги предаде в ресторанта на училището или на учениците от петите класове. На 28 април децата ще построят скулптури от всички събрани консерви и след това ще дарят храната за благотворителност.

CANSTRUCTION и в България - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога