bgzh-CNendekkrutrukuz

Международен ден на Земята

4.75 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 (8 гласа)
Бременските музикантиДен на Земята  в Частно училище "Малкият принц"

Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц” отбелязаха Международния ден на Земята{socialbuttons}

На 22 април се чества Международния ден на Земята в повече от 200 държави по света с различни събития, обединени около идеята за по-чиста и здрава планета.

Децата и учениците от “Малкият принц” всяка година се включват с желание в организираните по случай празника екологични инициативи. В днешния ден деца, родители и учители събрахме заедно 280 килограма хартия, която бе предадена за рециклиране.

Това означава, че днес заедно спасихме 5 дървета!!!

Заедно с хартията бяха предадени и събраните количества пластмасови капачки, които отиват за помощ в благотворителната кампания “Капачки в действие”.

Щастливи сме да Ви съобщим, че днес 35 килограма капачки подпомогнаха закупуването на техника за Социалната чайна в нашия град. Общият брой капачки, предадени от институцията “Малкият принц” от началото на кампанията надхвърля 300 килограма!

Днешният международен празник нямаше да е толкова цветен без красивите цветя, които малки и големи деца донесоха да засадят в училищните градинки!

Мили приятели, уважаеми родители, благодарим ви за достойния пример за грижа за природата, който давате на нашите деца!
Скъпи деца, благодарим ви за прекрасните усмивки и весели смехове, с които направихте този ден наистина специален!

Международен ден на Земята - 4.8 out of 5 based on 8 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога