bgzh-CNenrutruk

Резултати - Математическо състезание "Малкият принц" 2016

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (9 гласа)
Резултати от Математическо състезание "Малкият принц"

Мили деца, поздравяваме Ви за смелостта пред неизвестното, за дързостта да се състезавате, за креативността да решавате нестандратни задачи, за общуването с нови приятели! {socialbuttons}

Уважаеми родители, поздравяваме Ви за далновидността да поставяте пред децата нови предизвикателства, да възпитавате воля и характер, да насърчавате и подкрепяте творческото им развитие!

Благодарим на колегите от всички училища и детски градини, които дадоха шанс на децата да се включат в емоционалния празник на креативността, логическото мислене и творческото въображение. С радост споделяме резултатие от Х Математическо състезание “Малкият принц”, които показват високо ниво на математическа подготовка, сериозна заявка за креативност и ярка изява на личностни качества. Постиженията на децата не се измерват само с точки, а с показаната степен на самостоятелност, увереност, упоритост, издръжливост, които изграждат силен характер.
Аплодисменти за всички участници, приятели на “Малкият принц”!

Резултати и класиране можете да видите тук:

Резултати подготвителен клас
Резултатите на първи клас
Резултатите на втори клас
Резултатите на трети клас
Резултатите на четвърти клас

Наградени участници от X Математическо състезание "Малкият принц" 2016г.

Наградени участници

Резултати - Математическо състезание "Малкият принц" 2016 - 5.0 out of 5 based on 9 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога