bgzh-CNenrutruk

CANstruction в "Малкият принц"

28Апр2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
CANstruction в  в Частно училище "Малкият принц"

С много ентусиазъм и творческо настроение учениците от пети и шести клас завършиха успешно благотворителната си инициатива, вдъхновена от ежегодното американско състезание CANSTRUCTION.{socialbuttons}

Целта на инициативата е да привлече вниманието на обществеността към проблема с глада в световен мащаб. С помощта на останалите ученици от училището и на децата от Частна детска градина “Малкият принц”, инициаторите успяха да съберат 322 консерви с храна, с които ще зарадват хора в неравностойно положение точно за Великденските празници.

Използвайки въображение, инженерна мисъл и много ентусиазъм, децата построиха различни скулптури, наподобяващи известни архитектурни забележителности - Айфеловата кула, Колизеумът и др. и се забавляваха, състезавайки се кой ще направи най-високата кула.
Събраните консерви бяха дарени във варненски храм, където по традиция се раздава храна на хора в нужда.

CANstruction в "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога