bgzh-CNendekkrutrukuz

Награждаване на призьорите от Х Математическо състезание “Малкият принц” и връчване на Удостоверения за завършен 1 клас

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Награждаване на призьорите от Х Математическо състезание "Малкият принц"

В празничния 20 май, зала Аула на Икономическия университет - Варна събра най-изявените участници в Х Математическо състезание “Малкият принц”.

{socialbuttons}

На сцената в залата се качиха над 40 деца, заели призови места, за да получат своите награди - медали, грамоти, книжки и ваучери за участие в Лятно училище “Малкият принц”. Архитект Светослав Станиславов, проф. д-р Румен Калчев и проф. д-р Пламен Илиев, ректор на ИУ - Варна връчиха на талантливите математици призовете съответно за трето, второ и първо място. Най-малките математици от Подготвителните групи/класове, постигнали 50 и повече точки, също получиха грамоти за достойно представяне и книжка.

След много емоции, песни, танци, броилки и игри, настъпи и дългоочакваният момент за най-малките ученици - връчване на свидетелствата за завършен първи клас. С кратко представяне, всеки първокласник получи своя официален документ за грамотност, удостоверяващ умения за писане, четене и смятане, и положи първия си подпис в книгата на честта. Честит празник!

Награждаване на призьорите от Х Математическо състезание “Малкият принц” и връчване на Удостоверения за завършен 1 клас - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога