bgzh-CNendekkrutrukuz

Сървайвър в гората!

08Юни2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Аплодисменти за нашия Влади - Частно Училище "Малкият принц"

Децата от лятно училище "Малкият принц", научиха основните принципи за оцеляване сред дивата природа с много песни, игри и веселие.

{socialbuttons}

Любознателните изследователи експериментираха с природните материали и построиха заслон, пренасянаха вода с фуния от листа, приготвяха си храна и научиха правилата за безопасност при палене на огън в гората. Запознаха се с горската маркировка и как да се ориентират по знаците на природата.

С голям интерес малките излседователи се включиха в различни състезателни игри, ориентираха се по тайни знаци в природата, придвижваха се с кокили, играха голф и си направиха сами оригинални дъждобрани. Възможно ли е да караме ски върху трева? Да! Децата го доказаха.

Малките сървайвъри научиха нагледно как се опъва палатка, играха задружно забавни игри като "Въже", "Игриви яйца", "Точен стрелец с топка", "Пирамиди", федербал, футбол, криеница.

Сървайвър в гората! - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога